A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
Inschrijving geopend voor 'Challenging Blue Monday'

Inschrijving geopend voor 'Challenging Blue Monday'

Geplaatst op 20 april 2017

Klimaatverandering; opgaves zijn groot, maatregelen zijn nodig. Nederland barst van het ondernemende en frisse talent om hier concreet mee om te gaan. Maak maandag 15 mei kennis met acht visionairs en hun innovatieve oplossingen om delta’s in de 21ste eeuw leefbaar en bewoonbaar te houden. 

 

'Challenging Blue Monday' 

Overwin uw maandagochtend blues en begin de week in incubator YES!Delft met een programma vol ondernemerschap en oplossingen voor water- en klimaatuitdagingen tijdens ‘Challenging Blue Monday’. U bent in goed gezelschap met minister Schultz van Haegen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, speciaal gezant Prins Constantijn van StartupDelta en Rector Magnificus Karel Luyben van de TU Delft. Laat u, na hun inspirerende aftrap, verrassen door acht energieke pitches en ontmoet op het ‘Innovatie Plein’ vele ondernemers, overheden en experts uit de watersector. De ochtend sluit af met een lunch op proeftuin Flood Proof Holland, waar diverse startups hun innovaties demonstreren. Hier maakt minister Schultz bekend welke innovator het podiumticket wint voor ‘Making Waves’ op 7 september 2017 op de Afsluitdijk.

 

Praktische informatie

Datum: 15 mei 2017, 9.00 uur – 13.00 uur 
Locaties: YES!Delft en Flood Proof Holland
Er worden pendelbussen ingezet.

 

Aanmelden

De inschrijving voor 'Challenging Blue Monday' is geopend.
Klik hier om u aan te melden. We zien u graag op 15 mei!