A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
VN delegatie afkomstig uit 30 landen bezoekt Flood Proof Holland

VN delegatie afkomstig uit 30 landen bezoekt Flood Proof Holland

Geplaatst op 22 november 2017

Vrijdag 24 november bezocht een VN delegatie, bestaande uit 80 personen vanuit 30 landen de proeftuin Flood Proof Holland. Zij zijn geïnteresseerd in innovatieve monitoringstechnieken, een essentieel onderdeel van hun Agenda 2030 om de voortgang van SDG 6 over Water & Sanitatie onder de Sustainable Development Goals. Tijdens het bezoek aan de polder lieten zij zich inspireren met nieuwe ideeën voor implementatie van de nieuwe wateragenda. 

Onder het mom “zien is geloven” waren onderstaande startups aanwezig om ter plekke hun innovatieve manieren van meten en datacollectie aan hen te demonstreren.

  • TAHMO - Trans African Hydro Meteorological Observatory: een innovatief, kost-effectief  en robuust weerstation
  • Akvo - Mobiele software met sensoren voor watermonitoring
  • Mobile Water Management - geautomatiseerde bewaking van het waterpeil
  • Soil Distributed Temperature Sensing (DTS) - een innovatieve techniek voor het volgen van bodemvocht in grote oppervlakken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 2013 testen en demonstreren ondernemers op Flood Proof Holland en werken vele startups en grownups aan de ontwikkeling van veelbelovende innovatieve producten. Meer informatie of geïnteresseerd in een bezoek? Neem contact met Lindsey Schwidder via L.S.schwidder@tudelft.nl of +31(0)6 1620 5229.