A A A
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.
Winterse pret op de polder. Meer dan 60 bezoekers!

Winterse pret op de polder. Meer dan 60 bezoekers!

Geplaatst op 08 February 2018

In het kader van de NCR (Netherlands River Commission) dagen 2018, gehost door onze partner Deltares, was het vandaag extra druk en gezellig op de proeftuin Flood Proof Holland. Rivierexperts uit Nederland en andere landen hebben vanmiddag de kou getrotseerd om een divers palet aan innovaties te bewonderen.

Gezien het winterse weer werd de proeftuin tijdelijk omgetoverd tot een klein winter wonderland – compleet met vuurkolven, gluhwein, warme chocolademelk en verse Delftse stroopwafels! Meer dan zeven ondernemers waren aanwezig om hun innovaties te demonstreren. Naast een aantal verschillende tijdelijke waterkeringen, waren er ook demonstraties op het gebied van monitoring. Zo heeft AquaSmartXL hun waterdrone gedemonstreerd en werd de WaveDroid toegelicht. Naast de bezoekers vanuit Deltares waren er meer mensen afgekomen op de winterse gezelligheid. Kortom, we mogen terugkijken op een bijzonder geslaagde en gezellige middag! Dank aan onze partner, Deltares, en dank aan de ondernemers en alle andere aanwezigen!

Wilt u meer informatie over Flood Proof Holland of een bezoek brengen aan deze proeftuin, neem dan contact op met Lindsey Schwidder via l.s.schwidder@tudelft.nl.

Foto’s: © Alwin Wink